Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα νιάτα έκαναν τη διαφορά

Ο Μάρκους Ράσφορντ επέστρεψε με γκολ στην 11αδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ σκόραρε μετά από πέντε μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ. Το σχόλιο του Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Μάρκους Ράσφορντ επέστρεψε με γκολ στην 11αδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ σκόραρε μετά από πέντε μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το τελευταίο γκολ του 19χρονου επιθετικού χρονολογείται την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου απέναντι στη Γουέστ Χαμ και ήταν μόλις το 2ο στο πρωτάθλημα και 6ο σε όλες τις διοργανώσεις, μετά την καταπληκτική πρώτη γεμάτη σεζόν με 17 γκολ (2019-2020). Ο Μπρούνο Φερνάντες μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μπράιτον (2-1) υπερασπίστηκε τον νεαρό λέγοντας:

” Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως ο Μέισον είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που τώρα συστήνεται καλύτερα στο κοινό και τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο. Είναι φυσιολογικό. Μαθαίνει και προσαρμόζεται καθημερινά στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συλλόγου. Δεν έχει σημασία ο αριθμός των γκολ που θα σημειώσει. Το πιο σημαντικό είναι να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είχε να αγωνιστεί από τις 7 Μαρτίου και το ντέρμπι του Μάντσεστερ (0-2), επέστρεψε από τραυματισμό (έχασε το ματς κυπέλλου με τη Λέστερ και τα προκριματικά της Εθνικής για το μουντιάλ) και άνοιξε το σκορ και πέτυχε το 19ο φετινό φετινό του γκολ. Ο Πορτογάλος ομολόγησε πως δεν κατάφερε να δει καλά το γκολ του συμπαίκτη του…”Δεν το είδα καθώς κάποιος προσπάθησε να μου σπάσει τον αστράγαλο”

”Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και τον Μάρκους. Αλλά δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ, σημασία έχει μονάχα να κερδίζει η ομάδα”

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη 3η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, 11 βαθμούς πάνω από τις Τότεναμ, Λίβεπουλ και Γουέστ Χαμ, 8 αγωνιστικές πριν από το τέλος της σεζόν, με τη μάχη για την έξοδο στο Champions League να συνεχίζεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.