Τόττεναμ – Κρίσταλ Πάλας 4-1 : Η διαφορά στα «βαριά» ονόματα! (HL)

Με πρωταγωνιστές του Μπέϊλ και Κέϊν που πέτυχαν από δύο τέρματα η Τόττεναμ νίκησε 4-1 την Κρίσταλ Πάλας στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 27η αγωνιστική στην Αγγλική Premier League

Η Τότεναμ του Ζοζέ Μουρίνιο δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, γιατί αφενός έδειξε μια κάποια επιπολαιότητα απέναντι στην ποιοτικά υποδεέστερη – εμφανώς – συμπολίτισσα κι αφετέρου διότι οι «αετοί» του Λονδίνου βρήκαν λύσεις, όσο άντεχαν, στην τακτική του ρίσκου και της πίεσης σε ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου.
Σε έναν τέτοιο ρυθμό οι ακριβοπληρωμένοι Βρετανοί των «σπιρουνιών», Κέϊν και Μπέϊλ συνδυάστηκαν προκειμένου να γίνει το 1-0 στο 25’.
Η Κρίσταλ Πάλας δικαιώθηκε εν μέρει στην συγκεκριμένη τακτική της φθάνοντας στην ισοφάριση με τον Μπεντέκε, στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Η… τάξη και η ποδοσφαιρική «λογική», αποκαταστάθηκαν με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, όταν και πάλι ο Γκάρεθ Μπέϊλ σκόραρε στο 49’ για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα από τον έτερο πρωταγωνιστή της βραδιάς τον  Χάρι Κέϊν στο 52ο και 76ο λεπτό ως το τελικό 4-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.