Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιουκάστλ 3-1: “Κρυφοκοιτάζει” την κορυφή (HLS)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", επικρατώντας με 3-1 της Νιουκάστλ σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστικής της Premier League. 

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”, επικρατώντας με 3-1 της Νιουκάστλ σε παιχνίδι για την 25η αγωνιστικής της Premier League. 

Οι “κόκκινοι διάβολοι” με… αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος, εξασφάλισαν τους τρεις βαθμούς και πλέον… κρυφοκοιτάζουν την κορυφή και την συμπολίτισσα τους, Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 30ο λεπτό, ενώ ο Σεντ Μαξιμάν στο 36ο λεπτό ισοφάρισε για τους “ανθρακωρύχους”. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το 2-1 στο 57ο λεπτό με τον Τζέιμς, ενώ ο Φερνάντες με εκτέλεσε πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 75ο λεπτό. 

Πλέον η ομάδα του Σόλσκιερ βρίσκεται στη δεύτερη θέση – ισόβαθμη με τη Λέστερ – και απέχει 10 βαθμούς από την πρωτοπόρο Σίτι, ενώ η Νιουκάστλ είναι μια “ανάσα” από την επικίνδυνη ζώνη με 25 βαθμούς. 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σο, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Ουάν Μπισάκα, Μάτιτς, Φρεντ, Ράσφορντ (89′ Σορτάιρ), Φερνάντες, Τζέιμς (88′ Μάτα), Μαρσιάλ (70′ Γκρινγουντ)

Νιούκαστλ: Ντάρλοου, Κράφθ, Λέισκελς, Κλαρκ, Λιούις, Γουίλοκ, Χέιντεν, Σέλβι, Αλμιρόν (79′ Γκέιλ), Ζόλιντον (56′ Φρέιζερ), Σεντ Μαξιμάν (77′ Μέρφι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.