Κρίσταλ Πάλας-Λιντς 4-1: Θρίαμβος για τους “αετούς” (vid)

Εντυπωσιακή ήταν η Κρίσταλ Πάλας στην 8η "στροφή" της Premier League, καθώς συνέτριψε με σκορ 4-1 της Λιντς στο "Selhurst Park".

Εντυπωσιακή ήταν η Κρίσταλ Πάλας στην 8η “στροφή” της Premier League, καθώς συνέτριψε με σκορ 4-1 της Λιντς στο “Selhurst Park”.

Οι “αετοί” ήταν καταιγιστικοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσαν τρία γκολ. Ο Νταν στο 12′ με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, η Λιντς αντέδρασε και πέντε λεπτά αργότερα βρήκε δίχτυα με τον Μπάμφορντ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό στο 22′ ο Έζε με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. 

Η Λιντς είχε και πάλι απάντηση. Ο Μπάμφορντ στο 27′ σημάδεψε ξανά σωστά και μείωσε σε 2-1, όμως η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 42′ η Κρίσταλ Πάλας χάρη στο αυτογκόλ του Κόστα προηγήθηκε με 3-1 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70′ ο Αγιού με πλασέ από το ύψος του πέναλτι.

Για τους “αετούς” αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα, που τους φέρνει κοντά στην πεντάδα, την ίδια στιγμή που η Λιντς γνώρισε την τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.