Κλοπ: Οι ντρίμπλες στους δημοσιογράφους

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει πως δεν μπορεί να γνωρίζει την ημερομηνία επιστροφής του Βιρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιμένει πως δεν μπορεί να γνωρίζει την ημερομηνία επιστροφής του Βιρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός αμυντικός τραυματίστηκε στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ κόντρα στην Έβερτον (2-2, 17/10) σε μια σύγκρουση με τον Τζόρνταν Πίκφορντ και θα υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, στην συνέντευξη τύπου ενόψει Σέφιλντ Γιουνάτεντ (24/10), πολιορκήθηκε από ερωτήσεις για την κατάσταση του Ολλανδού και όσο μπορούσε, φανερά απογοητευμένος από την απώλεια του ηγέτη του στα μετόπισθεν, τις απέφευγε…

”Μπορώ να καταλάβω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον Βίρτζιλ. Είναι εντάξει, δεν έχει νόημα να δίνουμε αναφορά για το καθημερινό του πρόγραμμα. Η εγχείρηση θα γίνει στο σωστό χρόνο. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θέλουμε να ξέρουμε το πότε ακριβώς θα γυρίσει. Είναι προφανές πως θα πάρει χρόνο η αποθεραπεία. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Δεν έχει νόημα να πω πότε θα γυρίσει”.

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Σέφιλντ, είναι επίσης οι Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν και Κώστας Τσιμίκας που είναι τραυματίες και βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

”Αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμοι οι Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, ο Φαν Ντάικ και ίσως ο Κώστας Τσιμίκας, που είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για αυτό το παιχνίδι, που έρχεται ούτε για το επόμενο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.