Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Χόρευαν στη βροχή (vid)

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Έλαν Ρόουντ η Μάντσεστερ Σίτι έχασε βαθμούς για 2η σερί αγωνιστική μετά την ισοπαλία απέναντι στην εκπληκτική Λιντς.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο Έλαν Ρόουντ η Μάντσεστερ Σίτι έχασε βαθμούς για 2η σερί αγωνιστική μετά την ισοπαλία απέναντι στην εκπληκτική Λιντς. Μια μόλις νίκη σε τρία ματς μετρούν οι ”πολίτες” μετά το διπλό στην έδρα της Γουλβς (1-3), δεύτερη απώλεια για τα ”παγώνια” μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ (4-3).

Καταιγιστική η ομάδα του Πέπε Γκουαρδιόλα από το ξεκίνημα πίεσε τη Λιντς και δικαιώθηκε στο 17ο λεπτό με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να σκοράρει το πρώτο φετινό του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ (0-1). Η Σίτι ήταν καλύτερη σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει κι’ άλλα γκολ, με πιο σημαντική την ευκαιρία του Φιλ Φόντεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρσέλο Μπιέλσα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο (56ο λεπτό) τον Ροντρίγκο Μορένο και στην πρώτη του επαφή η προσπάθεια του βρήκε το δοκάρι του Έντερσον. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ισπανός διεθνής ισοφάρισε μετά την κακή έξοδο του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, από την εκτέλεση κόρνερ του Έιλινγκ (1-1, 59ο λεπτό). Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λιντς (28εκ λίρες) πέτυχε το πρώτο του γκολ στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Τεράστια επέμβαση από τον Έντερσον που στέρησε τον Ροντρίγκο Μορένο ένα δεύτερο γκολ, τινάχθηκε ο Βραζιλιάνος και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και κόρνερ (70ο λεπτό). Εξαιρετικός ο ρυθμό στο υπόλοιπο το ματς με την μπάλα πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες με το δυνατό σουτ του Στέρλινγκ και το τετ α τετ του Μπάμφορντ που σταμάτησε ο Έντερσον. Η Μάντσεστερ Σίτι διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι που έκλεισαν τα μάτια, VAR και Μάικ Ντιν

Την ερχόμενη αγωνιστική η Λιντς έχει δεύτερο σερί ματς στην έδρα της καθώς υποδέχεται τη Γουλβς (19/10), ενώ η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει στο Έτιχαντ την Άρσεναλ (17/10).

Λιντς (Μπιέλσα): Μελιέ, Κούπερ, Έιλινγκ, Ντάλας, Κοχ, Κλιχ (76′ Ντέιβις), Φίλιπς, Έλντερ Κόστα, Αλιόσκι (46′ Ποβέντα), Ρόμπερτς (56′ Ροντρίγκο Μορένο), Μπάμφορντ

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Ουόκερ, Λαπόρτ, Μεντί (72΄ Άκε), Ντίας, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Φόντεν, Μαχρέζ (78′ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ, Φεράν Τόρες (64′ Μπερνάντο Σίλβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.