Το Novasports σκιαγραφεί τον Τσιμίκα στο Skysports (video)

To αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο Skysports εμπιστεύτηκε τη γνώμη του Novasports.gr, για να γνωρίσει καλύτερα τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Κώστας Τσιμίκας προκάλεσε τη μεταγραφική “έκρηξη” του καλοκαιριού, με τη μεταπήδηση του από τον Ολυμπιακό στη Λίβερπουλ. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, θα φορά πλέον τη φανέλα της Λίβερπουλ και οι “κόκκινοι” υποδέχτηκαν θερμά το νέο μέλος του ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά τους οπαδούς της ομάδας, υπάρχει μεγάλη “δίψα” για να μάθουν ποιος είναι ο Κώστας Τσιμίκας και τι μπορεί να προσφέρει στους πρωταθλητές Αγγλίας, πολύ πριν τον δουν να αγωνίζεται με την ιστορική φανέλα της ομάδας του Μερσεισάιντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η απίθανη πορεία του Τσιμίκα από τον Πειραιά στο Λίβερπουλ σε video!

Το αγγλικό δίκτυο “Skysports” προτίμησε το novasports.gr και τα κανάλια Novasports, τα οποία βρίσκονται πιο κοντά από κάθε άλλο μέσο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για μια περιγραφή του Κώστα Τσιμίκα. Από πλευράς Skysports εξέφρασαν ενδιαφέρον για το στιλ παιχνιδιού του 24χρονου διεθνούς αμυντικού, για τις συνήθειες του, για το αν ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος να τον πουλήσει και για τον τρόπο με τον οποίο οι φίλοι των Πειραιωτών υποδέχτηκαν τη μεταγραφή. 

Δείτε στο video απόσπασμα της συνέντευξης που παραχώρησε ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο Skysports!  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας