Μπάλντοκ: “Περιμένω να παίξω στην Εθνική Ελλάδας”!

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας. 

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπάλντοκ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στην ελληνική καταγωγή του, αλλά και στην επιθυμία του να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας

“Η γιαγιά μου, που απεβίωσε, ήταν 100% Ελληνίδα, αυτό δίνει σε εμένα από τον πατέρα μου το ελληνικό στοιχείο. Θα είναι κάτι εξαιρετικό για μένα, μια περήφανη στιγμή. Περιμένω να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας“, είπε αρχικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Telegraph και πρόσθεσε:

“Θα είναι εξαιρετικό να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν την απέρριψα ποτέ. Εχω πάει πολλές φορές για διακοπές, είμαι και αυτή τη στιγμή σε ένα νησί με τη φίλη μου. Η γιαγιά μου ήταν περήφανη για τις ρίζες της, θέλω να παίξω στην Ελλάδα και θα ήταν μεγάλη τιμή να την εκπροσωπήσω. Δεν θα ξεχάσω το Εuro και τον πατέρα μου να πανηγυρίζει. Ημουν μόλις 11 ετών. Ναι, η Ελλάδα τότε μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη των μεγάλων. Εκείνη η ομάδα είχε το ίδιο πνεύμα με αυτό που έχουμε στη Σέφιλντ. Πριν λίγα χρόνια ήμασταν στη League 2 και τώρα διεκδικήσαμε ευρωπαϊκό εισιτήριο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.