Ισόπαλη πριν τον Ολυμπιακό η Γουλβς (video)

Δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση της Μπράιτον οι «λύκοι», στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, η Γουλβς έμεινε στο 0-0 στην έδρα της κόντρα στην Μπράιτον, στην τελευταία της αναμέτρηση, πριν το ματς της Πέμπτης (12/03, 22:00) με τον Ολυμπιακό, στον Πειραιά, για τους «16» του Europa League.

Οι «λύκοι» δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα επιθετικά, αλλά παρόλα αυτά ανέβηκαν (προσωρινά) στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ποντένσε αγωνίστηκε ως αναπληρωματικός, μπαίνοντας στο 74ο λεπτό.

Στα του ματς, δίχως φάσεις ξεκίνησε το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες  στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή ήρθε στο 29′ από τους γηπεδούχους, με το μακρινό σουτ του Χιμένεθ, να περνά ψηλά άουτ. 

Ίδια κατάληξη τέσσερα λεπτά μετά, με τον ίδιο παίκτη να πιάνει ένα διαγώνιο σουτ, το οποίο έφυγε λίγο έξω. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 35′ και πάλι για τη Γουλβς, με το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, από τον Ρούμπεν Νέβες, να καταλήγει εκτός εστίας.

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις Γουλβς και Μπράιτον, να μην μπορούν να παράξουν κάποια καλή επιθετική στιγμή. Στο 66′ προέκυψε η πιο επικίνδυνη φάση των φιλοξενούμενων, ως εκείνο το σημείο του ματς, με το σουτ του Μαρτς από το ύψος του πέναλτι, να φεύγει άουτ.

Στο 75′, η Γουλβς έφτασε κοντά στο 1-0, αλλά το σουτ του Ποντένσε από την περιοχή, σταμάτησε στα πόδια των αμυντικών της Μπράιτον, ενώ το… ριμπάουντ του Χιμένεθ, κετάληξε στην αγκαλιά του Ράιαν.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για να φτάσουν στο γκολ, χωρίς επιτυχία, παρά τις προσπάθειές τους, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Top Video


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.