Πλησιάζει το τέλος του Πεπ 

Ο Γκουαρδιόλα έχει χάσει την ηρεμία του. Η Σίτι έχει ξεχάσει να αμύνεται. Οι τραυματίες είναι πολλοί. Οι "πολίτες" έχουν μείνει πίσω και οι φήμες για αποχώρηση του Ισπανού οργιάζουν.

Στο Μόναχο ήδη το συζητούν. Η επιστροφή του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είναι απίθανη άλλωστε έχει ήδη σπίτι στην πόλη το οποίο δεν έχει πουλήσει. 

Παίκτες των Βαυαρών ήδη έχουν δεχτεί ερωτήσεις για το αν θα ήθελαν πίσω στον Καταλανό… δεν είναι χαζοί να πουν όχι.

Τι πάει στραβά; Η Σίτι έχει και φέτος πάνω από 65% κατοχή μπάλας. Η Σίτι βγάζει σχεδόν 21 τελικές προσπάθειες ανά παιχνίδι τα καλύτερα νούμερα στο πρωτάθλημα.

Από την Λίβερπουλ έχασε 4-3 τον Ιανουάριο του 2018… δέχτηκε γκολ στην δεύτερη τελική της Λίβερπουλ.

Από την Λίβερπουλ έχασε με 3-0 στο Champions League… δέχτηκε γκολ στην πρώτη, δεύτερη και πέμπτη τελική προσπάθεια της Λίβερπουλ.

Στο 3-1 του προηγούμενου αγώνα δέχτηκε τα δύο πρώτα γκολ στις δύο πρώτες τελικές των κόκκινων. Τελείωσε το ματς με 18 έναντι 12 της ομάδας του Κλοπ.

Στα τελευταία έξι ματς με την Λίβερπουλ έχει μόνο μια νίκη! 

Θέλετε το γήπεδο, θέλετε το χάρισμα του προπονητή των κόκκινων που εμπνέει τους παίκτες, θέλετε η φετινή ρέντα των κόκκινων… ότι και να θέλετε η Λίβερπουλ πήρε άλλη μια νίκη. 

Ο Γκουαρδιόλα άρχισε να ειρωνεύεται τους διαιτητές. Δεν το έχει κάνει ξανά, τόσο έντονα, μπροστά στις κάμερες. Η Σίτι διαμαρτυρήθηκε επίσημα για την διαιτησία, που; Στην Αγγλία. Όχι για να μην λέμε μόνο για εμάς.

Τα προβλήματα τραυματισμών έχουν σίγουρα αποδυναμώσει την άμυνα της ομάδας. Ο Πεπ έτσι κι αλλιώς δεν δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο αμυντικό κομμάτι τακτικά. 

Η ομάδα του κυριαρχεί αρκετά στα παιχνίδια της για να μην χρειάζεται να είναι τέλεια αμυντικά, κάνει το παιχνίδι της αλλά οι αντίπαλοί της έχουν μάθει να ζουν πλέον για τις στιγμές… και να τις εκμεταλλεύονται άψογα. 

Η φυγή δεν μοιάζει να είναι μακριά. Είναι ο τέταρτος χρόνος στην Μάντσεστερ Σίτι. Τέσσερα χρόνια έμεινε στην Μπαρτσελόνα και στην μέση της σεζόν είχε ήδη αποφασίσει να φύγει. Στην Μπάγερν έμεινε τρία. 

Αν ήταν άλλος προπονητής στην θέση του, σίγουρα θα υπήρχε πίεση όταν η ομάδα είναι στο -9 από την κορυφή. Μιλάμε όμως για τον Πεπ και μπορεί θεωρητικά το τέλος του στην Σίτι να είναι κοντά αλλά αυτός και μόνο αυτός θα αποφασίσει πότε θα έρθει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.