Άσχημα νέα για τον μικρό Μπράντλι

Ο μικρός Μπράντλι Λόουερι που έχει συγκινήσει την ποδοσφαιρική Αγγλία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ασθένειάς του, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο μικρός Μπράντλι Λόουερι που έχει συγκινήσει την ποδοσφαιρική Αγγλία τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ασθένειάς του, σύμφωνα με την οικογένειά του.
Ο εξάχρονος οπαδός της Σάντερλαντ που πάσχει από νευροβλάστωμα, έκλεψε τις καρδιές των Άγγλων φιλάθλων με την παρουσία του στα ματς της αγαπημένης του ομάδας και της Εθνικής Αγγλίας, αλλά και με τον ιδιαίτερο δεσμό που ανάπτυξε με τον επιθετικό της Σάντερλαντ Τζερμέιν Ντεφό.
Δυστυχώς, όπως έχουν ανακοινώσει οι οικείοι του εδώ και μήνες, η ασθένεια του μικρού δεν μπορεί να θεραπευτεί και τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του έχει χειροτερέψει.
«Ο Μπράντλι έκανε εξετάσεις την Δευτέρα και επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβόμασταν. Ο καρκίνος του επεκτείνεται με πολύ γοργούς ρυθμούς και έχει πολλούς όγκους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στα πνευμόνια του. Η καρδιά μας ραγίζει για το γεγονός ότι η ασθένεια προχωρά τόσο γρήγορα. Ακολουθεί καταπραϋντική θεραπεία στο σπίτι. Πολλοί μας ρωτούν πόσος χρόνος του απομένει. Δεν μπορούμε να το απαντήσουμε γιατί δεν ξέρουμε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι δεν απομένει πολύς χρόνος», ανέφερε η οικογένειά του.
Ο μικρός γιόρτασε τα έκτα του γενέθλια πριν από μερικές μέρες με ένα μεγάλο παιδικό πάρτι, παρουσία του φίλου του Ντεφό και του τερματοφύλακα της Σάντερλαντ Βίτο Μανόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.