Και τώρα Γιουνάιτεντ για το προσπέρασμα

Ώρα... Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λίβερπουλ που πέρασε με 1-0 από το «Λίμπερτι Στέιντιουμ» της Σουόνσι για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ και πλέον περιμένει στο «Άνφιλντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να την προσπεράσει στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ώρα… Τσάμπιονς Λιγκ για τη Λίβερπουλ που πέρασε με 1-0 από το «Λίμπερτι Στέιντιουμ» της Σουόνσι για την 29η αγωνιστική της Πρέμιερ και πλέον περιμένει στο «Άνφιλντ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να την προσπεράσει στην τέταρτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.


Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τη Σουόνσι να έχει την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και τον Μινιολέ να τα… «βγάζει» όλα!


Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μισό του αγώνα και κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ στο 68′ με τον Χέντερσον, έχοντας αρκετή δόση τύχης.


Ο Σκρτελ έκανε την κάθετη μπαλιά, ο Στάριτζ «πάτησε» για τον Χέντερσον, που έβαλε την κόντρα στο τάκλιν του Άματ και είδε τη μπάλα να παίρνει την κατάλληλη τροχιά νικώντας τον Φαμπιάνσκι για το 0-1!


Οι «ρεντς» κράτησαν το προβάδισμά τους χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από εκεί και πέρα, ανεβαίνοντας έτσι στους 54 βαθμούς και φτάνοντας παράλληλα τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Στις καθυστερήσεις, ο Στάριτζ βγήκε στην κόντρα αλλά σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.


Πλέον η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή και με νίκη την αφήνει πίσω της έναν πόντο, στη μάχη για την τελευταία θέση (4η) που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Στους 40 βαθμούς και στην 9η θέση παρέμεινε η Σουόνσι που γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.