Απογοητευμένος ο Πελεγκρίνι

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά την ήττα 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι από την Μπέρνλι, η οποία απομάκρυνε τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, μετά την ήττα 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι από την Μπέρνλι, η οποία απομάκρυνε τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Χιλιανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του κάνει κάτι λάθος, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην επιθετική δυστοκία των παικτών του.


Αρχικά, ο Πελεγκρίνι τόνισε: «Κάνουμε κάτι λάθος, δεν κερδίζουμε τα παιχνίδια όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, ειδικά κόντρα σε τέτοιου τύπου ομάδες που μας δυσκολεύουν πολύ. Δεν σκοράρουμε».


Στη συνέχεια, μίλησε για τη φάση του Ζαμπαλέτα, στην οποία οι «πολίτες» ζητούν πέναλτι: «Ίσως είναι πέναλτι, αλλά ο διαιτητής είναι αυτός που αποφασίζει. Δεν είχα καλή οπτική γωνία και δεν θέλω να μιλήσω για την απόφαση γιατί δεν θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο κομμάτι του παιχνιδιού».


Επίσης, ο Πελεγκρίνι συμπλήρωσε: «Ήμασταν αρκετά ανοικτοί, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και χώρους. Είχαμε τρεις-τέσσερις φάσεις για να σκοράρουμε, είχαν μόλις μία και πέτυχαν ένα ωραίο γκολ».


Τέλος, ο προπονητής των «πολιτών» αναφέρθηκε και στην επικείμενη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για το Champions League: «Όταν έχεις μαθηματικές ελπίδες είναι πιθανό, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο δύσκολο. Είναι σημαντικό να έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτά που κάνουμε. Η ευκαιρία για τον τίτλο είναι πλέον μακριά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη θέση μας, ενώ έχουμε και ένα πολύ σημαντικό ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα την Τετάρτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.