Kάραγκερ: «Ο Ρούνι βούτηξε, αλλά ήταν πέναλτι»

Ο Τζέιμι Κάραγκερ υπερασπίστηκε τον Γουέιν Ρούνι για το περιστατικό του αγώνα Κυπέλλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Πρέστον.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ υπερασπίστηκε τον Γουέιν Ρούνι για το περιστατικό του αγώνα Κυπέλλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Πρέστον.


Ο Άγγλος επιθετικός κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι στο συγκεκριμένο ματς από τον τερματοφύλακα των αντιπάλων, με πολλούς να τον κατηγορούν για «θέατρο».


Ο Κάραγκερ, πρώην παίκτης της Λίβερπουλ και νυν σχολιαστής, παραδέχτηκε στη στήλη του στη Daily Mail πως η πτώση του Ρούνι ήταν θεαματική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξε παράβαση.


«Πρέπει να είμαι σαφής, σιχαίνομαι τις ”βουτιές”. Το ”θέατρο”, μαζί με τους παίκτες που προσποιούνται τραυματισμό, είναι αυτά που με ενοχλούν περισσότερο στο ποδόσφαιρο και θα ήθελα οι παίκτες που τα κάνουν να τιμωρούνται. Στις προπονήσεις της Λίβερπουλ, όταν κάποιος ήταν συνέχεια στο έδαφος θα έλεγα κάτι, γιατί αυτό μπορούσε να δημιουργήσει άσχημη ατμόσφαιρα στην ομάδα. Όμως η κατάσταση με τον Γουέιν ήταν διαφορετική, γιατί ο τερματοφύλακας πήγαινε γυρεύοντας. Ήταν ”βουτιά”; Ναι. Ήταν όμως πέναλτι; Και πάλι ναι. Όταν κάποιος είναι έτοιμος να συγκρουστεί μαζί σου τι θα κάνεις; Θα πηδήξεις για να φύγεις από μπροστά του ή θα συγκρουστείς ρισκάροντας έναν σοβαρό τραυματισμό; Όπως και να’ χει ήταν πέναλτι», αποφάνθηκε ο Κάραγκερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.