Τα «ρόδα» είχαν…αγκάθια για τη Στόουκ!

Η Μπλάκμπερν έκανε την έκπληξη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά με επιβλητική νίκη 4-1 εντός έδρας επί της Στόουκ.

Η Μπλάκμπερν έκανε την έκπληξη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά με επιβλητική νίκη 4-1 εντός έδρας επί της Στόουκ.


Οι «πότερς» προηγήθηκαν στο δέκατο λεπτό με τον Κράουτς μέσα στο «Ίγουντ Παρκ», όμως στη συνέχεια τα «ρόδα» (που αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ) τους πλήγωσαν τέσσερις φορές, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζος Κινγκ που πέτυχε χατ-τρικ (36′, 51′, 55′).


Ενδιάμεσα (45′) για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει και ο Γκεστεντέ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, μαζί με την αποβολή του Κάμερον που τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή.


Με Γιακούμπου η Ρέντινγκ


Στην Τσάμπιονσιπ, η Ρέντινγκ είναι 13 θέσεις και 21 πόντους πίσω από τη Ντέρμπι Κάουντι, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να την κερδίσει με 2-1 εκτός έδρας και να περάσει στα προημιτελικά.


Τα «κριάρια» του Στιβ ΜακΚλάρεν, που διεκδικούν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, έμειναν με δέκα παίκτες νωρίς λόγω αποβολής του Γουόρνοκ στο 39′, ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από γκολ του Ρόμπσον – Κάνου στο 53′.


Τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 60′ με τον Ντάρεν Μπεντ, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Γιακούμπου Αγιεγκμπένι, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στο 72′ και χάρισε τη νίκη στους «ρόγιαλς» σκοράροντας στο 81′, για το πρώτο γκολ με την ομάδα στην οποία μετακόμισε τον περασμένο Ιανουάριο.


Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο Κύπελλο Αγγλίας:


Γουέστ Μπρόμιτς  – Γουέστ Χαμ 4-0
Μπλάκμπερν – Στόουκ 4-1
Ντέρμπι Κ. – Ρέντινγκ 1-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.