Σίλβα: «Αυτά είχα πει στον Ολυμπιακό»

Ο Μάρκο Σίλβα αποκάλυψε στους Άγγλους τα όσα είχε πει στους παίκτες του Ολυμπιακού, πριν τη μεγάλη νίκη 3-2 επί της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο.

Ο Μάρκο Σίλβα αποκάλυψε στους Άγγλους τα όσα είχε πει στους παίκτες του Ολυμπιακού, πριν τη μεγάλη νίκη 3-2 επί της Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον Αρσέν Βενγκέρ, τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό προπονητή. 

Χαρακτηριστικά, ο Σίλβα δήλωσε για τον αγώνα του Σεπτεμβρίου του 2015 στο «Έμιρεϊτς»: «Το Έμιρεϊτς και η νίκη με τον Ολυμπιακό μου φέρνουν πολύ καλές αναμνήσεις. Έχω διαβάσει την Άρσεναλ και έχω προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο που κάνω με κάθε αντίπαλο. Θα σας πω τι είχα πει στους παίκτες του Ολυμπιακού πριν από εκείνο το ματς. Τους είχα πει, ποτέ να μην φοβούνται όταν παίζουν με μεγάλους αντιπάλους. Να βγουν έξω και να απολαύσουν τη στιγμή».

Τέλος, υπογράμμισε για τον Βενγκέρ: «Φυσικά και σέβομαι τον Αρσέν Βενγκέρ. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ένας από τους καλύτερους στο ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.