«Κόκκινος διάβολος» ο Βαλδές

Την απόκτηση του Βίκτορ Βαλδές ανακοίνωσε επίσημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Την απόκτηση του Βίκτορ Βαλδές ανακοίνωσε επίσημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών με τους «κόκκινους διάβολους» και θα συνθέσει με τον Νταβίδ Χέα το ισπανικό δίδυμο στην εστία της ομάδας του Λουίς Φαν Γκάαλ.


«Είναι μεγάλη τιμή να ανήκω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λουίς Φαν Γκάαλ και τον σύλλογο που μου έδωσαν τη δυνατότητα να κάνω αποκατάσταση και να προπονηθώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.


Στο σύντομο διάστημα που βρίσκομαι εδώ καταλαβαίνω γιατί πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο. Έχω ξαναδουλέψει με τον Λουίς Φαν Γκάαλ και το να συνεργαστούμε ξανά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», είπε ο Βαλδές στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της Γιουνάιτεντ, ενώ ο Φαν Γκάαλ από την πλευρά του πρόσθεσε:


«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Βίκτορ υπέγραψε με τον σύλλογο. Είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας και οι επιδόσεις του μιλούν από μόνες τους. Έχω πει επανειλημμένως ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντα θα ενδιαφέρεται για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.


Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ήταν εντυπωσιακός στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα το προηγούμενο διάστημα. Έρχεται στον σύλλογο ως ο νούμερα δύο τερματοφύλακας, αλλά και μια εξαιρετική προσθήκη στην πρώτη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.