Μοιραίος ο Ζλάταν, γκέλα η Γιουνάιτεντ

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να χάνει πέναλτι, η Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 1-1 με την Μπόρνμουθ, των δέκα παικτών από το 45', της... αμφίβολης ισοφάρισης, αλλά και του ήρωα Μπόρουτς στο "Ολντ Τράφορντ".

Με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να χάνει πέναλτι, η Γιουνάιτεντ κόλλησε στο 1-1 με την Μπόρνμουθ, των δέκα παικτών από το 45′, της… αμφίβολης ισοφάρισης, αλλά και του ήρωα Μπόρουτς στο “Ολντ Τράφορντ”.

Και τι δεν έγινε στο Μάντσεστερ… Δυο πέναλτι, το ένα αποκύημα της φαντασίας του διαιτητή, το άλλο χαμένο, κόκκινη κάρτα, πρώτη συμμετοχή του Ρούνεϊ στην ενδεκάδα το 2017, αντιαθλητικά μαρκαρίσματα στο όριο του κατς, δυο γκολ και εν τέλει ισοπαλία!

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 23′ με τον Ρόχο, αλλά στο 40′ ο Πιου μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε μια ωραία προσπάθεια αδειάζοντας τον Τζόουνς, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι υποδεικνύοντας πέναλτι. Μια παράβαση που  όσες φορές και αν την κοιτάξει κάποιος διαπιστώνει ότι ο παίκτης των “κόκκινων διαβόλων” δεν κάνει καμία κίνηση να… γκρεμίσει τον ομόλογό του της Μπόρνμουθ. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Κινγκ, ο οποίος ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στα αξιοσημείωτα του πρώτου μέρους εκτός από τα δυο γκολ ήταν η αντιαθλητική κόντρα του Τάιρον Μινγκς με τον Ιμπραΐμοβιτς, με τον πρώτο να πατάει στο κεφάλι τον Σουηδό σταρ και τον δεύτερο λίγο αργότερα να του ρίχνει αγκωνιά στο πρόσωπο. Αν αποβλήθηκε κάποιος εκ των δυο; Κανείς. Αυτός που πλήρωσε τη… νύφη ήταν ο Αντριου Σέρμαν που αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα προς το τέλος του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να… σφυροκοπούν στην επανάληψη με τον Μπόρουτς να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις. Η σημαντικότερη όλων στο 72′. Ο Σμιθ ακούμπησε την μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής έδειξε γιοα δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι, ο Ζλάταν ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων έπεσε σωστά και αποσόβησε τον κίνδυνο κρατώντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Το αποτέλεσμα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 1-1 
1-0 (23) Ρόχο
1-1 Κινγκ πέναλτι (40)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.