Premier League: Το Λονδίνο… προορισμός των στόπερ

Ο οικονομικός… παράδεισος των στόπερ βρίσκεται στο Λονδίνο. Αυτή είναι η ομάδα που έχει πληρώσει 225 εκατομμύρια για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας της τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Τσέλσι συνεχίζει να στελεχώνει την άμυνα της (και όχι μόνο) ξοδεύοντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη φορά πάντως πήγε σε επιλογή παίκτη από το αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας… εξαντλήσει την γαλλική αγορά στις αμέσως προηγούμενες μετεγγραφικές περιόδους.

Πάρτε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Novasports.gr

Αξέλ Ντιζαζί

Αποκτήθηκε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2023 έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Μονακό που είχε δαπανήσει 13 εκατομμύρια για να τον κάνει δικό της ως μεταγραφή από τη Ρεμς. Στην πρώτη σεζόν του στο Λονδίνο πραγματοποίησε 32 συμμετοχές, οι 29 εκ των οποίων ήταν στην βασική ενδεκάδα.

Γουεσλι Φοφανά

Οι Λονδρέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 80 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Λέστερ  που δύο χρόνια πριν τον είχε πάρει έναντι 35 εκατομμυρίων από τη Σεντ Ετιέν.

Καλιντού Κουλιμπαλί

Έκανε σπουδαία πράγματα στην καριέρα του στην Ιταλία και δικαίως χαρακτηρίστηκε εκ των κορυφαίων στόπερ στην Ευρώπη όταν αγωνιζόταν στη Νάπολι . Το καλοκαίρι του 2023 η Τσέλσι πλήρωσε 42 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. Έναν μόλις χρόνο αργότερα πήρε πίσω 23 από αυτά για να τον πουλήσει στην Αλ Χιλάλ.

Μπενουά Μπαντιασίλ

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Γάλλος αφήνει την Μονακό για την Τσέλσι έναντι 38 εκατομμυρίων ευρώ. Στο πρώτο μισό της σεζόν είχε προβλήματα τραυματισμών εφέτος όμως τελείωσε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο από πλευράς απόδοσης. Σε 1,5 χρόνο στο Λονδίνο έχει πραγματοποιήσει 29 συμμετοχές με τους «μπλε» με ένα γκολ και μια ασίστ.

Τόσιν Ανταραμπιόγιο

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ από τη Φούλαμ, στην οποία ηγήθηκε αμυντικά τα τελευταία χρόνια. Παίκτης με ικανότητα στις στατικές φάσεις, βασικός λόγος για τον οποίο επελέγη από την Τσέλσι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.