Λίβερπουλ: Δάκρυα από τον Κλοπ και αποθέωση!

Τέλος εποχής στη Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ ήδη έχει αποχωρήσει από τον πάγκο των «κόκκινων».

Την Τρίτη (28/05) η διοίκηση της αγγλικής ομάδας διοργάνωσε μια ειδική βραδιά στο χώρο συναυλιών και εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης, το «M&S Bank Arena», στο οποίο περίπου 11 χιλιάδες φίλοι της αγγλικής ομάδας αποθέωσαν τον αγαπημένο τους «Κλόπο».

Η βραδιά με την ονομασία «Μια βραδιά με τον Γιούργκεν Κλοπ» είχε στη σκηνή ως παρουσιαστές τον κωμικό και φανατικό οπαδό των «κόκκινων», Τζον Μπίσοπ, τον δημοσιογράφο, Πίτερ ΜακΝτάουελ, αλλά και αρκετά μουσικά συγκροτήματα. Ο Γερμανός κόουτς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του, καθώς οι οπαδοί φώναζαν συνεχώς συνθήματα με τ’ όνομα του κατά την διάρκεια ενός βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στο «Ανφιλντ».

Στη συνέχεια απάντησε σ’ ερωτήσεις από τους παρουσιαστές της εκδήλωσης και στάθηκε ιδιαίτερα στη συνεργασία του με τη διοίκηση, αφήνοντας αιχμές για την απόφαση της Τσέλσι να απολύσει τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο:

«Θα πρέπει να είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε αυτούς τους ιδιοκτήτες και όχι τους τύπους που αγόρασαν την Τσέλσι. Δεν θα είχα επιβιώσει ούτε ένα χρόνο στη Λίβερπουλ με αυτούς στη διοίκηση», τόνισε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα από την εκδήλωση πήγαν στο Liverpool Foundation, το φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου, του οποίου ο Κλοπ θα είναι πρεσβευτής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.