Γκουαρντιόλα: «Θα μου λείψει ο Κλοπ, ίσως φύγω και εγώ»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε συγκινημένος με την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της Λίβερπουλ.

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως ο Γερμανός προπονητής ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του και τόνισε πως θα του λείψει. Επίσης, αποκάλυψε πως ο ίδιος βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο από το «Έτιχαντ», παρά στην παραμονή, στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Θα μου λείψει πολύ. Ο Γιούργκεν υπήρξε ένα πραγματικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Με έφερε σε άλλο επίπεδο ως προπονητή. Σεβόμαστε απίστευτα ο ένας τον άλλον. Έχω την αίσθηση ότι θα επιστρέψει. Τον ευχαριστώ πολύ για τα λόγια του, αλλά ξέρει ότι πίσω μου υπάρχουν πολλά που μου παρέχει αυτός ο σύλλογος, αλλιώς μόνος μου δε θα μπορούσα να τα καταφέρω».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Του εύχομαι τα καλύτερα και ελπίζω το τελευταίο του παιχνίδι να ήταν ξεχωριστό, το άξιζε. Έκανε τη Λίβερπουλ αναγνωρίσιμη με τη σφραγίδα του και την απίστευτη υπερηφάνεια του να είσαι οπαδός της Λίβερπουλ. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι, υπάρχουν προσωπικότητες που όταν φτάνουν σε ένα μέρος μένουν για πάντα και ο Γιούργκεν και η Λίβερπουλ θα είναι μέρος του επιπέδου του Σάνκλι και του Πέισλι και αυτών των απίστευτων θρύλων».

Τέλος, μίλησε και για το μέλλον του στους «πολίτες»: «Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω. Έχουμε μιλήσει με τον σύλλογο και αισθάνομαι ότι θέλω να μείνω τώρα. Θα μείνω την επόμενη σεζόν, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα μιλήσουμε και θα δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.