Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Άγγιξε τον τίτλο (highlights)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το Λονδίνο με νίκη 2-0 και ήρωα τον Ορτέγκα που έπιασε τετ-α-τετ του Σον στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα του Μάντσεστερ προσπέρασε την Άρσεναλ και... αγκάλιασε τον τίτλο.

Ο Μπεντανκούρ απείλησε τον Έντερσον και τον ανάγκασε να κάνει σπουδαία επέμβαση στο 6ο λεπτό στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα. Η Σίτι πήρε τα ηνία και ήταν η ομάδα που απείλησε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Φόντεν δε μπόρεσε εξ επαφής να νικήσει τον Βικάριο στο 16′, ενώ ο Γκβάρντιολ δοκίμασε σουτ από δύσκολη θέση στο 38ο λεπτό στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους η Σίτι άγγιξε το γκολ, όμως ο Σίλβα σημάδεψε τον Ντράγκουσιν με εξουδετερωμένο ουσιαστικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Χάαλαντ άνοιξε το σκορ στο 51ο λεπτό και ο Κουλουσέφσκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοιφαρίσει σταματώντας πάνω στον Ορτέγκα που μπήκε στο ματς ως αλλαγή του τραυματία Έντερσον.

Η φάση του αγώνα έγινε στο 86ο λεπτό όταν ο Σον απέτυχε να νικήσει τον Ορτέγκα σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Σϊτι να γίνεται ο ήρωας της βραδιάς.

Αυτή έκλεισε με δεύτερο γκολ της Σίτι από τον Χάαλαντ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντοκού από τον Πόρο.

Η Σϊτι είναι αγκαλιά με το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημα αφού βρίσκεται δύο βαθμούς μπροστά από την Άρσεναλκ και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.