ΠΑΟΚ: Παροξυσμός για τα διαρκείας

Η κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας, επιτρέπει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ελπίζουν πως την ερχόμενη σεζόν θα καταφέρουν να πετύχουν ρεκόρ πωλήσεων στα εισιτήρια διαρκείας

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αδημονεί για την έναρξη της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και ήδη στα γραφεία της ΠΑΕ θεωρούν ότι η πώληση εισιτηρίων διαρκείας, θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Από τους υπεύθυνους των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, γίνεται προσπάθεια ώστε να μπορέσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να δώσουν στη διάθεση του κοινού τα πακέτα της περιόδου 2024- 25, έχοντας ως γνώμονα τις προσιτές τιμές, προκειμένου να μπορέσουν να διατεθούν σε μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων.

Οι τελευταίοι δείχνουν ότι υπάρχει “δίψα” ενόψει της νέας περιόδου και πρόθεση στήριξης της ομάδας σε μια προσπάθεια διατήρησης της σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και ευρώπη.

Κατά πάγια τακτικής της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνει στην πώληση των συγκεκριμένων εισιτηρίων στις αρχές Ιουλίου και κάτι ανάλογο θα συμβεί και φέτος.

Το ζητούμενο για τους υπεύθυνους του συλλόγου, είναι να καταφέρουν να ξεπράσουν 10.058 της προσπέρσινης περιόδου και τα 11.120 που διατέθηκαν πέρσι.
Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.