Τεν Χαχ: Ο Γκαρνάτσο δεν ήταν ο πρώτος…

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο δεν αποτελεί τον πρώτο παίκτη που έρχεται σε σύγκρουση με τον Έρικ Τεν Χαχ, στα περίπου δύο χρόνια παρουσίας του Ολλανδού στο Μάντσεστερ.

Ένα like του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ασκούνταν έντονη κριτική στον Έρικ Τεν Χαχ, ήρθε να βάλει… φωτιά για ακόμη μία φορά στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Άπαντες περίμεναν τις συνέπειες που θα ακολουθούσαν για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αλλά και την απάντηση του προπονητή του για αυτό το συμβάν. Ο Τεν Χαχ σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως ο ποδοσφαιριστής του, του ζήτησε συγνώμη και έτσι το θέμα θεωρήθηκε λήξαν από πλευράς του.

Από τις αρχές της περσινής σεζόν, βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ολλανδός τεχνικός έρχεται σε διαμάχη με κάποιον ποδοσφαιριστή του στους «κόκκινους διαβόλους». Αρχικά, ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν είχε τη μεταχείριση που θα ήθελε από τον Τεν Χαχ, δεν ήταν ευχαριστημένος από την παρουσία του στις αρχές της σεζόν 2022-23 και λίγους μήνες μετά την έλευσή του Ολλανδού στο Μάντσεστερ, ο ίδιος ετοίμασε τις βαλίτσες και αναχώρησε για Σαουδική Αραβία. 

Μάλιστα, λίγες μέρες μετά τη φυγή του από τους «κόκκινους διαβόλους», ο Ρονάλντο έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, κατά την οποία εξαπέλυσε… πυρά τόσο προς τον πρώην προπονητή του, όσο και προς τη διοίκηση του συλλόγου. 

Μετά τον Ρονάλντο σειρά πήρε ο Σάντσο. Ο Άγγλος διεθνής λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος αναγκάστηκε να προπονείται μόνος του μακριά από τον σύλλογο και τον περασμένο Γενάρη, αποχώρησε ως δανεικός με προορισμό το Ντόρτμουντ και την παλιά του ομάδα. 

Νωρίτερα μέσα στη σεζόν, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και με τον Μάρκους Ράσφορντ, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα δεν πήραν περαιτέρω έκταση και η ποινή για τον παίκτη ήταν απλά να παραμείνει εκτός για λίγα παιχνίδια της ομάδας του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.