Σα: «Νιώθω ντροπή-ηλίθια η απόφαση» (videos)

Το γκολ που δέχθηκε ο Ζοσέ Σα και τον έκανε να ντρέπεται, η απόφαση που τον εξόργισε και η χαρά των συμμετοχών…

Ο Ζοσέ Σα αποτελεί έναν από τους σταθερούς πυλώνες της ομάδας της Γουλβς στην Premier Leagueτα τελευταία τρία χρόνια. Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού πήρε μεταγραφή στον αγγλικό σύλλογο και πρόσφατα κατέγραψε την εντυπωσιακή επίτευξη των 100 συμμετοχών στο πρωτάθλημα. Πλέον έχει φτάσει τις 102 στην Premier League  και τις 110 σε όλες τις διοργανώσεις.

Με τις ικανότητές του να εντυπωσιάζουν, γρήγορα κατέκτησε τη θέση του στην ενδεκάδα και στην καρδιά των φίλων της ομάδας, οι οποίοι τον ψήφισαν ως τον καλύτερο παίκτη της Γουλβς για τη σεζόν 2021/22. 

Το milestone των 100 συμμετοχών στο πρωτάθλημα ήρθε στο πρόσφατο παιχνίδι με την Τσέλσι και ο Πορτογάλος διεθνής γκολκίπερ μόνο υπερήφανος νιώθει για αυτό, καθώς το πέτυχε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όπως δήλωσε ο ίδιος. 

Ωστόσο αυτή η χαρά έχει μετριαστεί αυτές τις ημέρες, λόγω του γκολ που δέχθηκε με απευθείας κτύπημα κόρνερ, αλλά και την απόφαση του VAR, με την οποία η ομάδα του απώλεσε βαθμούς… 

Για τον προηγούμενο αγώνα με τη Γουέστ Χαμ

“Είμαστε ακόμα λίγο στεναχωρημένοι γιατί χάσαμε και ήταν ένα λίγο δραματικό παιχνίδι, γιατί στο τέλος του αγώνα, όλοι είδαν τι έγινε, αλλά επίσης, υπήρχε το πρώτο απευθείας κόρνερ που έχω δεχτεί, οπότε ντράπηκα λίγο.

Ξέρω ότι ήταν ένα καλό κόρνερ και υπήρχε επίσης μεγάλη σύγχυση στην περιοχή, αλλά μέσα μου, έπρεπε να το σώσω. Έπαιξε ρόλο και ο αέρας, πολλά πράγματα, αλλά δεν μου αρέσει να δέχομαι γκολ.

Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά θα το δούμε προς το τέλος της εβδομάδας για να δούμε τι έκανα καλά στο παιχνίδι, τι έκανα λάθος και τι μπορώ να κάνω καλύτερα, οπότε μόλις το ξαναδώ μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθώ στο επόμενο παιχνίδι”.

Η άποψή του για την απόφαση του VAR στο ματς με τη Γουέστ Χαμ: 

“Είναι καλύτερα να μην πω τη γνώμη μου γιατί (η Premier League) θα μου επιβάλει κυρώσεις. Ήταν μια ηλίθια απόφαση – αυτή είναι η γνώμη μου. Φυσικά, αν το κάνουν αυτό στην πλευρά μου, αν η Γουέστ Χαμ σκοράρει εναντίον μου και αρχίσουν να λένε ότι ενδεχομένως ο τερματοφύλακας δεν είδε την μπάλα, φυσικά και θα έλεγα: “Ναι, είναι αλήθεια, δεν είδα την μπάλα.

Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα γι’ αυτό, γιατί ήταν απίστευτο. Φυσικά, αν ήμουν ο Φαμπιάνσκι σε αυτή την κατάσταση θα έκανα έφεση, γιατί θέλω το καλύτερο για μένα, αλλά τελικά ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του και δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν.

Ήταν ένα άμεσο κόρνερ και η μπάλα ήταν στον αέρα, αν ήταν στο πάτωμα θα μπορούσες να πεις ότι [ο Τσιρέβα εμπόδιζε], αλλά όταν η μπάλα είναι στον αέρα – όχι, αδύνατον. Με τον αριθμό των βαθμών που μας έχουν αφαιρέσει, είναι απίστευτο, και κανείς δεν φαίνεται να κάνει κάτι γι’ αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε”.

Για τη διατήρηση του ευρωπαϊκού ονείρου τη φετινή σεζόν:

“Φυσικά, το πιστεύουμε και θα παλεύουμε πάντα γι’ αυτό. Ο βασικός μας στόχος νομίζω έχει ήδη επιτευχθεί, αλλά τώρα είναι να παλέψουμε για περισσότερα και είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα, θέλουμε περισσότερα και θα παίξουμε για περισσότερα”.

Για τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και που θα βρει απέναντί του Gibbs-White αυτό το Σάββατο

“Ξέρω πώς είναι γι’ αυτούς, γιατί και για εμάς την περασμένη σεζόν ήταν το ίδιο. Ήταν πολύ δύσκολη σεζόν και καταλαβαίνω τι αισθάνονται τώρα.

Πρέπει να κερδίσουν ή να φέρουν ισοπαλία σε όλα τα παιχνίδια, πρέπει να κερδίσουν βαθμούς και είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτούς. Έχουν ποιοτικούς παίκτες, έχουν μια ποιοτική ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο Μόργκαν είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Δούλεψα μαζί του εδώ και ήταν ένα πολύ καλό παιδί, που έχει πολλή ποιότητα”.

Για τις 100 συμμετοχές του στην Premier League:

“Η Premier League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, οπότε φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που έχω πετύχει 100 συμμετοχές και θα παλέψουμε για περισσότερες. Το καλύτερο πράγμα σε αυτές τις 100 συμμετοχές ήταν οι εμπειρίες από το περιβάλλον στα γήπεδα.

Είναι απίστευτο εδώ, ο θόρυβος, όλος ο κόσμος που υποστηρίζει τις ομάδες του και αυτό είναι απίστευτο. Δεν με εξέπληξε γιατί είχα ήδη δει στην τηλεόραση ότι ήταν έτσι, αλλά όταν είσαι εδώ είναι διαφορετικά. Μπορείς να νιώσεις τις στιγμές.

Ξέρω ότι η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, αλλά το να βρίσκομαι εδώ, είναι εκπληκτικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.