Μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου άνδρας έξω από το γήπεδο της Τότεναμ!

Άνδρας βρέθηκε νεκρός από μαχαίρι έξω από το γήπεδο της Τότεναμ, παραμονή της αναμέτρησης Τότεναμ-Νότιγχαμ Φόρεστ (07/04, 20:00), για την 32η αγωνιστική της Premier League.

Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από το γήπεδο της Τότεναμ, ενώ ο δολοφόνος φέρεται να είναι ελεύθερος. Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα λίγο πριν τις έξι το πρωί σε δρόμο κοντά στο γήπεδο. Ο θάνατός του ήταν αναπόφευκτος παρά τις καλύτερες προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, καθώς ο άνδρας είχε υποστεί αρκετούς τραυματισμούς από μαχαίρι. Ακόμη δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ωστόσο η Σκότλαντ Γιάρντ είπε πως οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι γνωρίζουν ποιος είναι ο άνδρας και εργάζονται για να ενημερώσουν τους πλησιέστερους συγγενείς του.

Παρόλ’ αυτά η Τότεναμ ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής της πως ο σημερινός (07/04) αγώνας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί κανονικά: «Μετά από ένα περιστατικό στο οποίο ένα άτομο έχασε τη ζωή του, κάνουμε τα πάντα για να διευκολυνθεί η έρευνα της Αστυνομίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία είναι υψίστης σημασίας.

Όπως έχουν τα πράγματα, η σημερινή απογευματινή αναμέτρηση της Premier League με τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα διεξαχθεί όπως έχει προγραμματιστεί. Ωστόσο το βόρειο άκρο της λεωφόρου Worcester και ολόκληρη η οδός Northumberland Park Road θα παραμείνουν κλειστά σε όλη τη διάρκεια.

Θα ενημερώσουμε τους υποστηρικτές όσο και όποτε μπορούμε και θα ζητήσουμε από τους θαυμαστές να είναι υπομονετικοί και να επιτρέψουν επιπλέον χρόνο ταξιδιού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.