Λίβερπουλ: «Βόμβα» του αιγυπτιακού Τύπου για Σαλάχ και Αλ Ιτιχάντ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Al liwa» o Μοχάμεντ Σαλάχ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ για «χρυσό» συμβόλαιο από την Αλ Ιτιχάντ.

Ύστερα από την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ από τον πάγκο της Λίβερπουλ, ο αιγυπτιακός Τύπος αναφέρθηκε σε εκείνη του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο «Φαραώ» με βάση το δημοσίευμα της εφημερίδας «Al liwa» συμφώνησε με την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά για συμβόλαιο τριών χρόνων με απολαβές 200 εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας θα δώσει ακόμη 100 εκατομμύρια ευρώ στους «ρεντς» για τη μεταγραφή του Σαλάχ από την Αγγλία στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Εθνών. Ο εμπειρος φορ της αγγλικής ομάδας έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

«Ο Σαλάχ θα παίξει στην Saudi Pro League την επόμενη σεζόν. Τα συμβόλαια έχουν υπογραφεί, αλλά πρώτα θέλει να κατακτήσει τον τίτλο στην Αγγλία και να φύγει ως πρωταθλητής», αναφέρει ο Τύπος της Αιγύπτου.

Ο Μο Σαλάχ βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Premier League για τη φανέλα της Λίβερπουλ από το 2017, μετρώντας 309 παιχνίδια σ’ όλες τις διοργανώσεις με 188 γκολ και 81 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.