Μπέρνλι-Μπρέντφορντ 2-1: Πρώτο τρίποντο για το 2024! (highlights)

Η ομάδα του Κομπανί κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τον Δεκέμβριο και να μειώσει τη διαφορά από την 17η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο “Τερφ Μουρ” η αναμέτρηση εκκίνησε με το αριστερό για την Μπρέντφορντ, αφού στο 6′ ο Ρεγιλόν ανέτρεψε τον Βιτίνιο. Ύστερα από μακρά επισκόπηση της φάσης ο διαιτητής έδωσε πέναλτι αποβάλλοντας τον Ισπανό των Λονδρέζων με τον Μπρουν Λάρσεν να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 25′ λίγο έλειψε ο Ο’ Σέι να πετύχει το αυτογκόλ της σεζόν, αφού γύρισε την μπάλα προς την εστία της ομάδας χωρίς να έχει δει που βρίσκεται ο Μούριτς, με υπερένταση ο Κοσοβάρος γκολκίπερ πρόλαβε κι απομάκρυνε στη γραμμή.

Ο Φοφανά έχασε προ κενής εστίας στο 43′ αυτό που δεν χάνεται μετά την προσπάθεια του Ασινιόν, ενώ στις καθυστερήσεις προσπάθησε να ξεγελάσει τον Φλέκεν ερχόμενος πίσω από τον Ολλανδό, έκλεψε την μπάλα, αλλά γλίστρησε κι έχασε την ευκαιρία.

Τελικά ο δανεικός από την Τσέλσι επιθετικός πέτυχε το 2-0 στο 62′ όμως το γκολ του Άιερ στο 83′ άγχωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πανηγύριζαν την 4η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ανέβηκαν στους 17 βαθμούς και είναι στο -8 από τη σωτηρία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.