Άρσεναλ-Νιουκάστλ 4-1: Τέσσερις «κανονιές», 6Χ6 και απόσταση αναπνοής (highlights)

Η Άρσεναλ πανηγύρισε την έκτη σερί νίκη της στην Premier League, μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 2 βαθμούς (Λίβερπουλ) και από την 2η θέση στο πόντο (Μάντσεστερ Σίτι). Χάβερτς, Κίβιορ και Σάκα οι σκόρερ, με το πρώτο τέρμα να είναι προϊόν λάθους του Μπότμαν.

Μετά από τις Κρίσταλ Πάλας, Νότιγχαμ Φόρεστ, Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ, Μπέρνλι, υποκλίθηκε και η Νιουκάστλ στην αρμάδα του Μικέλ Αρτέτα! Οι «κανονιέρηδες» άφησαν πίσω τους το άσχημο παιχνίδι στο Πόρτο (ήττα με 1-0 σο Champions League) και πανηγύρισαν με εμφατικό τρόπο την 6η σερί επιτυχία τους στην Premier League!

Η Άρσεναλ (58 βαθμούς) είδε τις προηγούμενες ώρες Λίβερπουλ (60 βαθμούς) και Μάντσεστερ Σίτι (59 βαθμούς) να παίρνουν νίκες και έπρεπε να κάνει το χρέος της για να μείνει σε απόσταση αναπνοής. Έτσι και έγινε στο κατάμεστο «Εμιρέιτς» με τη Νιουκάστλ να αντέχει μόλις 18 αγωνιστικά λεπτά, τόσο όσο χρειάστηκε δηλαδή η γηπεδούχος ομάδα για να ανοίξει το σκορ.

Τα τελευταία χρόνια η Νιούκαστλ βάζει δύσκολα στους «Gunners» όμως σήμερα δεν τα κατάφερε. Στο 18ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σάκα, ο Μαγκαλάες πήρε την κεφαλιά, ο Κάριους απέκρουσε και έπειτα από μία απίστευτη φάση πάνω στη γραμμή, ο Σβεν Μπότμαν χρεώθηκε αυτογκόλ. Αυτό ήταν, η άμυνα των «καρακάξων» είχε ξεκλειδώσει.

Το 1-0 διατηρήθηκε για μόλις έξι λεπτά καθώς στο 24′ ο Ζορζίνιο ύψωσε την μπάλα για τον Μαρτινέλι, ο οποίος κινήθηκε στα δεξιά και γύρισε στην καρδιά της άμυνας της Νιούκαστλ, από όπου ο Χάβερτς πλάσαρε στην κενή εστία (2-0).

Στο 65ο λεπτό έγινε το 3-0 από τον Σάκα με τον Πολωνό σέντερ-μπακ, Κίβιορ, στο 69′ να γράφει το 4-0 έπειτα από κόρνερ του Ράις. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Νιούκαστλ ήταν να μειώσει στο 84′ με την καταπληκτική κεφαλιά του Γουίλοκ (4-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.