Τσέλσι: Ικανοποιημένος με τον βαθμό ο Ποσετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποσετίνο εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την ισοπαλία 1-1 της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Σίτι για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Αργεντινός τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «πολίτες». Ο Ποσετίνο χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Σίτι ως την κορυφαία ομάδα στον κόσμο.

Χαρακτηριστικά, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Σκοράραμε πρώτοι και είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος Είμαι ευχαριστημένος και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Με αυτό το μαχητικό πνεύμα που είχαμε σήμερα, θέλουμε να παίζουμε πάντα. Με το επίπεδο που έχουμε σε όλες τις πλευρές του γηπέδου, θα φτάσουμε στο επίπεδο που περιμένουμε. Είμαι χαρούμενος επειδή δεν είναι ποτέ εύκολο να παίζεις κόντρα στην κορυφαία ομάδα στον κόσμο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Εδώ στο Έτιχαντ, όταν δεν είσαι αρκετά γενναίος έχοντας την μπάλα και δεν τους αναγκάσεις να πάνε προς τα πίσω τότε ξέρεις πως στο δεύτερο μέρος δεν πρόκειται να αφήσεις την περιοχή σου ή το δικό σου μισό γήπεδο. Δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτός είναι ο στόχος μας».

Τέλος, ο Ποσετίνο δήλωσε: «Θα πρέπει να αισθανθούμε πως είναι δυνατό να νικήσουμε τη Λίβερπουλ στον τελικό του Λιγκ Καπ. Θα αντιμετωπίσουμε σε μία εβδομάδα τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στον κόσμο και νομίζω πως η πίστη είναι το σημαντικότερο πράγμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.