Νότιγχαμ-Νιούκαστλ 2-3: Το “Σίτι Γκράουντ” την πληγώνει

Για άλλη μία φορά η Νότιγχαμ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και υπέστη την έκτη ήττα της στα τελευταία επτά παιχνίδια στο "Σίτι Γκράουντ" στην Πρέμιερ Λιγκ (1 νίκη), όσες ήττες είχε στους προηγούμενους 24 αγώνες στο γήπεδο της, από τότε που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία το 2022

Σε 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των δύο ομάδων σημειώθηκαν τουλάχιστον 3 γκολ και ο κανόνας αυτός επιβεβεβαιώθηκε σε άλλο ένα παιχνίδι, με τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Η Νιούκαστλ προηγήθηκε δύο φορές με τον Γκιμαράες στο 10ο λεπτό και τον Σαρ στο 43ο, αλλά οι ¨κόκκινοι” ισοφάρισαν ισάριθμες φορές με τον Ελάνγκα στο 26΄και τον Χάντσον-Οντόι στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην επανάληψη η Νότιγχαμ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Νιούκαστλ αμύνθηκε σωστά και απειλήθηκε μόνο στη φάση του 62ου λεπτού, αλλά ο Αβονί σε καλή θέση με΄σα στην περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει. Τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Έντι Χάου πήρε τη μεγάλη νίκη με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπρούνο Γκιμαράες. Αυτή η΄ταν η δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη για τη Νιούκαστλ που ελπίζει σε ευρωπαϊκή έξοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.