Τζέιντον Σάντσο: Εκθέτει με τις εμφανίσεις του τον Τεν Χαγκ (pics)

Ο Τζέιντον Σάντσο, συνέχισε να απολαμβάνει την επιστροφή στο «σπίτι του» όπως έχει αποκαλέσει τη Ντόρτμουντ, μακριά από το τοξικό για εκείνον περιβάλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυρίως του Τεν Χαγκ.

Αφού εντυπωσίασε στα δύο πρώτα παιχνίδια του με τους Βεστφαλούς, ο Άγγλος εξτρέμ έπαιξε έναν ακόμη βασικό ρόλο στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του μετά τη χειμερινή διακοπή. Με χατ τρικ από τον Νίκλας Φούλκρουγκ η Ντόρτμουντ επικράτησε της Μπόχουμ και η ομάδα του ανέβηκε στην τέταρτη θέση, έναν βαθμό πίσω από την τρίτη Στουτγάρδη. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-1 και κυριάρχησαν στην κατοχή με 65% και είχαν 19 τελικές προσπάθειες.

Ο Σάντσο ήταν απειλητικός και στα 83 λεπτά που ήταν στο γήπεδο στο «Westfalenstadion» και έχει δείξει μεγάλη συνέπεια μετά από την επιστροφή του στη Γερμανία, παρέχοντας παρόμοιες επιδόσεις στους προηγούμενους αγώνες του αυτόν τον μήνα. Ο Άγγλος είχε 56 αγγίγματα της μπάλας και ακρίβεια πάσας 81%.

Είχε επίσης μια βασική πάσα που συνέβαλε σημαντικά σε ένα από τα γκολ του Φούλκρουγκ. Ο Άγγλος διεθνής έκανε επίσης τέσσερις επιτυχημένες ντρίμπλες στις έξι προσπάθειες του. Επίσης έκανε ακόμη και καλή αμυντική δουλειά, για την οποία δεν φημίζεται, κερδίζοντας πέντε από τις εννέα μονομαχίες του στο έδαφος.

Το μόνο που του έχει λείψει πλέον είναι το γκολ και εξακολουθεί να ψάχνει τον πρώτο του πανηγυρισμό μετά από την επιστροφή του στη Ντόρτμουντ. Παρόλα αυτά, είναι εντυπωσιακό ότι μετά τον «διωγμό» του από την ομάδα τη Γιουνάιτεντ, το πόσο γρήγορα μπόρεσε να επιστρέψει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι ξεκάθαρα ένας από τους κύριους παράγοντες στην επιστροφή της Ντόρτμουντ στη καλή της φόρμα μετά τα Χριστούγεννα.

Στο μέλλον θα δούμε αν θα μείνει μόνιμα στη Ντόρτμουντ, ή με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψει στο «Old Trafford». Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, χρειάζεται να δείξει συνέπεια, αν θέλει να αναβιώσει την κάποτε πολλά υποσχόμενη καριέρα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.