Ντόρτμουντ – Μπόχουμ 3-1: Φούλκρουγκ x3 και τετράδα (highlights)

Με το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του ο Νίκλας Φούλκρουγκ οδήγησε τη Ντόρτμουντ σε δύσκολη νίκη με 3-1 απέναντι στην Μπόχουμ. Μετά από έξι αγωνιστικές η Μπορούσια επέστρεψε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Με επτά απουσίες στο γήπεδο η Ντόρτμουντ ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα με το πέναλτι του Φούλκρουγκ μόλις στο 7ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα ελάχιστες καλές στιγμές από τις δύο ομάδες μέχρι να στοιχίσει μια από τις απουσίες στους γηπεδούχους. Πρώτη φορά βασικός ο τερματοφύλακας Μάγερ δεν συνεννοήθηκε με τον Σλότερμπεκ στο 45ο λεπτό με τον στόπερ της Μπορούσια να πετυχαίνει αυτογκόλ για το 1-1 στο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο θέαμα αν και δεν είχε γκολ όταν η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Είχε ένα δοκαρι η Μπορούσια με τον Μουκόκο (60′) και ο Μπέρο μόνος του απέναντι από τον Μάγερ δεν πρόλαβε να εκτελέσει γιατί τον σταμάτησε ο Μάατσεν (63′).

Τελικά μόλις ηρέμησε το παιχνίδι η Μπορούσια βρήκε το γκολ που της έδωσε ξανά προβάδισμα με σκόρερ τον Φούλκρουγκ (72′) ενώ στις καθυστερήσεις με νέο πέναλτι ο Φούλκρουγκ πέτυχε χατ-τρικ και η Ντόρτμουντ κλείδωσε μια δύσκολη νίκη με το τελικό 3-1.

Ντόρτμουντ: Μάγερ – Μενιέ, Ζούλε, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Έζτσαν, Ζάμπιτσερ – Μάλεν (71′ Μπάινοου-Γκίτενς), Σάντσο (83′ Χούμελς) – Μουκόκο (66′ Ρέινα), Φούλκρουγκ

Μπόχουμ: Ρίμαν – Έρμαν (68′ Γκαμπόα), Όρντετς, Μάσοβιτς, Βίτεκ – Λοσιγιά (79′ Χόφμαν), Όστερχαγκε – Μπέρο, Στέγκερ, Άντβι-Ατζέι (80′ Κουάρτενγκ) – Μπροσίνσκι (80′ Χόφμαν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.