Οι… μνηστήρες για τη θέση του Κλοπ

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εξέπληξε τον ποδοσφαιρικό κόσμο ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η αποκάλυψη αυτή έχει πυροδοτήσει εικασίες σχετικά με το ποιος θα διαδεχθεί τον Γερμανό τεχνικό στο τιμόνι του φημισμένου συλλόγου. 

Αρκετοί πιθανοί υποψήφιοι έχουν εμφανιστεί ως επικρατέστεροι για τη θέση και σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί οι επτά που βρίσκονται ψηλά στη σχετική λίστα είναι οι παρακάτω: 

Τσάμπι Αλόνσο

Ο πρώην μέσος της Λίβερπουλ βρίσκεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν και δεν θεωρείται άδικα ο ιδανικός υποψήφιος για τη θέση του Κλοπ.  Αυτή τη στιγμή συνεχίζει να κάνει όνειρα για τον πρωτάθλημα Γερμανίας και παράλληλα αποτελεί την καλύτερη λύση, λόγω των ισχυρών δεσμών του με τον σύλλογο. Γνωστός για την τακτική του οξυδέρκεια και την κατανόηση της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας της Λίβερπουλ, ο Αλόνσο αποτελεί μια πειστική επιλογή.

Τσάμπι Αλόνσο

Ρομπέρτο Ντε Tζέρμπι

Ο Ιταλός προπονητής, με εμπειρία στη Σασουόλο, είναι ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Ντε Ζέρμπι είναι αναγνωρισμένος για τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού του και την ικανότητά του να αναπτύσσει νεαρά ταλέντα.

Ζοζέ Μουρίνιο

Ο έμπειρος Πορτογάλος προπονητής συνδέεται συχνά με κορυφαίες διοικητικές θέσεις. Ο Μουρίνιο φέρνει πλούσια εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας σε διάφορους συλλόγους, άρα δεν μπορούμε να τον αφήσουμε εκτός κάδρου.

Ζοσέ Μουρίνιο

Άγγελος Ποστέκογλου

Ο προπονητής της Τότεναμ θεωρείται εν δυνάμει υποψήφιος. Το προσαρμοστικό προπονητικό στυλ του Ποστέκογλου και η επιτυχία του σε διαφορετικά πρωταθλήματα τον καθιστούν μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Στίβεν Τζέραρντ

Θρύλος της Λίβερπουλ, ο Τζέραρντ έχει απολαύσει προπονητική επιτυχία στη Ρέιντζερς.

Ο βαθύς δεσμός του με τον σύλλογο και τα εντυπωσιακά προπονητικά του επιτεύγματα καθιστούν τον Τζέραρντ συναισθηματικό φαβορί. Από τα πρώτα λεπτά της ανακοίνωσης του Κλοπ έχουν ξεκινήσει οι φωνές παλαίμαχων παικτών υπέρ του Άγγλου, το όνομα του οποίου έχει γραφτεί με χρυσά γράμμα στην ιστορία της Λίβερπουλ. 

Στίβεν Τζέραρντ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

Γνωστός για την τακτική του οξυδέρκεια και την επιτυχία του σε νεαρή ηλικία, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θεωρείται κορυφαία προοπτική για μάνατζερ. Αν και έχει δεσμευτεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του, η δυναμική φύση της ποδοσφαιρικής διοίκησης της Λίβερπουλ αφήνει περιθώρια για εικασίες σχετικά με μελλοντικές κινήσεις.

Ζινεντίν Ζιντάν

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα όνομα που συνδέεται συχνά με κορυφαίες διευθυντικές θέσεις. Η λαμπρή καριέρα του Ζιντάν τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής φέρνει πλούσια εμπειρία και αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας, καθιστώντας τον μια ελκυστική επιλογή. Ωστόσο, τα μελλοντικά σχέδια του Ζιντάν παραμένουν αβέβαια και δεν είναι σαφές αν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του προπονητή της Λίβερπουλ.

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων της Λίβερπουλ για Κλοπ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.