Γουέστ Χαμ: Συμφωνία με Σίτι για Κάλβιν Φίλιπς

Όλα δείχνουν ότι ο Κάλβιν Φίλιπς θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι. Βρετανικά μέσα αναφέρουν συμφωνία με την Γουέστ Χαμ.

Η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 49 εκατομμύρια Ευρώ για να αποκτήσει τον Κάλβιν Φίλιπς από την Λιντς Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2022.

Από τότε έχει παίξει μόλις 31 παιχνίδια με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Δηλαδή η Σίτι έδωσε 1,58 εκατομμύριο Ευρώ για κάθε παιχνίδι του με την ομάδα καθώς όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσει.

Το Skysports αναφέρει συμφωνία της Γουέστ Χαμ με την Σίτι για την απόκτηση του 28χρονου Άγγλου μέσου που θα έχει λίγους μήνες, να πάρει παιχνίδια και ίσως να δώσει και το παρών στην τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες θα πάρει δανεικό τον παίκτη ως το καλοκαίρι αλλά υπάρχει και οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Φίλιπς επιστρέφει από το Άμπου Ντάμπι το απόγευμα της Τρίτης και αναμένεται να πάει στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.