Πρώην παίκτες της Σίτι για επιστροφή

Ποιους παίκτες κοιτάζει από Αγγλία ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Premier League και στο -2 από την πρωτοπόρο, Λίβερπουλ.

Οι «πολίτες» θέλουν να κάνουν το back to back και εξετάζουν έντονα το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα footballinsider, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να ενισχυθεί με δυο παίκτες, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος για τους Πέδρο Πόρο και Ντάγκλας Λουίζ.

Ο Πόρο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2019 στη Σίτι για 15 εκατομμύρια ευρώ από τη Χιρόνα, χωρίς να καταφέρει να καταγράψει μια συμμετοχή. Τη διετία 2020-2022 αγωνίστηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους Πορτογάλους να τους αγοράζουν για 9 εκατομμύρια ευρώ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Αγγλία για λογαριασμό της Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να βγάζουν από τα ταμεία τους 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ισπανός μπακ την φετινή σεζόν μετράει ένα γκολ και 8 ασίστ σε 21 συμμετοχές, έχοντας καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας του Ποστέκογλου.

Όσον αφορά τον Ντάγκλας Λουίζ, ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε και αυτός να καθιερωθεί στους «πολίτες», με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στη Χιρόνα το 2017. Οι επιδόσεις του στην Ισπανία του έδωσαν το εισιτήριο για να παίξει στην Premier League για να φορέσει την φανέλα της Άστον Βίλα για σχεδόν 17 εκατομμύρια ευρώ το 2019.

Με την έλευση του Ουνάι Έμερι στην Άστον Βίλα, ο Βραζιλιάνος μέσος έχει γίνει ένας από τους καλύτερους χαφ του Αγγλικού πρωταθλήματος, καταγράφοντας 7 γκολ και 6 ασίστ σε 30 συμμετοχές.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.