Λούτον : Καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση προς τον Μόρις (vid)

Η Λούτον αναφέρει πως κατά τη διάρκεια του αγώνα της με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο επιθετικός της, Τσάρλτον Μόρις, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τις εξέδρες.

Η Λούτον πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-3) με ανατροπή και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα για τη μάχη της παραμονής στην Premier League.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο αγγλικός σύλλογος με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως ο επιθετικός της ομάδας Τσάρλτον Μόρις δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από τις εξέδρες του «Bramall Lane».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Λούτον:

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο επιθετικός της Λούτον Τάουν Τσάρλτον Μόρις ανέφερε ένα υποτιθέμενο ρατσιστικό σχόλιο από το πλήθος κατά τη διάρκεια του απογευματινού αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ στο Μπράμαλ Λέιν.

Ο Τσάρλτον Μόρις το ανέφερε στους υπεύθυνους του αγώνα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Premier League και το θέμα αντιμετωπίστηκε αμέσως τόσο από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και από την αστυνομία του South Yorkshire, που αυτή τη στιγμή διερευνούν.

Η Λούτον θα προσφέρει στον Τσάρλτον και σε οποιονδήποτε άλλο παίκτη που υποφέρει από κακοποίηση την πλήρη υποστήριξή μας και θα ήθελε να επαναλάβει ότι τηρούμε στάση μηδενικής ανοχής έναντι όλων των μορφών διάκρισης, είτε αυτοπροσώπως είτε διαδικτυακά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους αξιωματούχους της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και την αστυνομία για τις γρήγορες ενέργειές τους στην αντιμετώπιση του σημερινού περιστατικού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.