Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανέλαβε την ευθύνη ο Τεν Χαγ

Ο Έρικ Τεν Χαγ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ολλανδός τεχνικός στάθηκε στα λάθη των παικτών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τόνισε πως υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Αρχικά, ο Τεν Χαγ δήλωσε: «Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι για το παιχνίδι και γι’ αυτό πρέπει να αναλάβω την ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσω την ομάδα ώστε να είναι έτοιμη για το παιχνίδι. Ναι, φυσικά, είναι απογοητευτικό. Όλοι οι παίκτες, όλοι είναι απογοητευμένοι, φυσικά. Και εγώ επίσης. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε απογοητευμένοι. Δεν πρέπει να συμβεί. Και, ναι, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μαζί».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που ξεκινήσαμε. Ενοχλημένος, σίγουρα. Περίμενα κάτι διαφορετικό. Ήλπιζα πριν από το παιχνίδι ότι θα μπορούσαμε να βασιστούμε στην απόδοση και το αποτέλεσμα με την Τσέλσι, οπότε είναι πολύ απογοητευτικό. Είμαστε πραγματικά ασυνεπείς. Έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε, αλλά πρέπει να το κάνουμε κάθε παιχνίδι και κάθε τρίτη μέρα».

Τέλος, ο Τεν Χαγ τόνισε: «Ως ομάδα, πρέπει να βελτιωθούμε και να γίνουμε πιο σκληροί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι από την αρχή. Σε αυτό το πρωτάθλημα, αν δεν παίζεις στα υψηλότερα επίπεδα, σκοτώνεσαι. Πρέπει να ξεκινήσεις σωστά και να είσαι 100% συγκεντρωμένος. Δεν μπορεί ο αντίπαλος να είναι πιο πρόθυμος από εμάς. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια λάθη σε αυτό το επίπεδο, οι αντίπαλοι θα επωφεληθούν από αυτό. Δεν μπορείς να σβήσεις και αυτό έγινε. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει, πρέπει να είμαστε συνεπείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.