Γκουαρδιόλα: «Δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι»

Στις κακές εμφανίσεις της Μάντσεστερ Σίτι στάθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μέσα στην εβδομάδα η Μάντσεστερ Σίτι ηττήθηκε στο «Βίλα Πάρκ» με 1-0 από τον Ουνάι Έμερι. Οι «πολίτες» έχουν ένα μήνα να «γευτεί» τη νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τους Πρωταθλητές Αγγλίας στις 4 Νοεμβρίου κόντρα στην Μπόρνμουθ, εκτότε η ομάδα του Ισπανού προπονητή μετρά τρεις ισοπαλίες με Τσέλσι, Λίβερπουλ, Τότεναμ, αλλά και την ήττα στην έδρα της Άστον Βίλα.

Ο Γκουαρδιόλα σχολίασε την απόδοση της Σίτι, αλλά και την πρόκληση για να αποδείξει πόσο καλός τεχνικός είναι βελτιώνοντας την εικόνα του κλαμπ.

«Νομίζω ότι για όλους στον σύλλογο, είναι καλό αυτό που ζούμε. Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να το ζήσουμε αυτό. Ίσως το χρειαζόμαστε. Είναι τρομερό, είμαστε αήττητοι και τώρα δεν μπορούμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Στις μεγάλες στιγμές, το συνειδητοποιούσα. Ίσως για τον εαυτό μου πρώτα, χρειάζομαι αυτή την πρόκληση για να αποδείξω ότι είμαι καλός προπονητής. Για τους παίκτες είναι μια καλή πρόκληση, ότι η Άστον Βίλα ήταν μίλια μακριά από όλους μας. Και τώρα μπορεί να μην προκριθούμε στο Champions League την επόμενη σεζόν. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, καθώς δεν παίρνουμε αποτελέσματα. Όταν κερδίζεις παιχνίδια, είσαι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Όταν δεν είσαι, είναι κρίση. Μπορεί να είναι υπερβολικό από τη μία πλευρά, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.