Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο στόχαστρό της πρώην παίκτης της Τσέλσι

Στην λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, Τίμο Βέρνερ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν αργεί και ο προγραμματισμός των ομάδων για μελλοντικές κινήσεις είναι σε πλήρη δράση. 

Το ίδιο συμβαίνει και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να κινηθούν τον Γενάρη για σέντερ φορ, αφού ο Ράσμους Χόιλουντ δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να καλύψει μόνος του την θέση αυτή. 

Σύμφωνα με το «Sky Germany» ο Έρικ Τεν Χαχ κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του πρώην παίκτη της Τσέλσι, Τίμο Βέρνερ. Οι άνθρωποι του συλλόγου φαίνεται πως έχουν κάνει ήδη μια πρώτη κρούση στη Λειψία για τον παίκτη και μια ενδεχόμενη μεταγραφή μοιάζει αρκετά πιθανή. 

Στο προηγούμενο πέρασμά του από την Premier League με τους «μπλε» του Λονδίνου, ο Βέρνερ δεν εντυπωσίασε και γύρισε μέσα σε διάστημα δύο χρόνων στους «ταύρους» με σκοπό να βρει τον παλιό του εαυτό. 

Από την επιστροφή του στην Γερμανία και έπειτα, ο 28χρονος έχει σημειώσει 18 γκολ σε 53 αγώνες. Φέτος δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο, αφού σε 13 αγώνες μετράει μόλις 3 γκολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.