Λίβερπουλ: Η συγκινητική επανένωση του Ντίας με τον πατέρα του

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Λουίς Ντίας, συναντήθηκε στη Μπαρανκίγια για πρώτη φορά με τον πατέρα του, Λουίς Μανουέλ Ντίας, ο οποίος είχε απαχθεί για 12 ημέρες, όταν ο παίκτης εντάχθηκε στην εθνική Κολομβίας για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 εναντίον Βραζιλίας και Παραγουάης.

Στις εικόνες που δημοσίευσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας (FCF), ο Ντίας φαίνεται να αγκαλιάζει τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση την περασμένη Πέμπτη από τους αντάρτες του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN), οι οποίοι τον κράτησαν όμηρο για δώδεκα ημέρες.

«Καλώς ήρθες σπίτι Λούτσοοοο! Αυτή ήταν η συναρπαστική συνάντηση του Λούτσο με τον πατέρα του Μανέ Ντίας και την οικογένειά του. Σας αγαπάμε και είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ!», δημοσίευσε το FCF στον λογαριασμό X της εθνικής ομάδας.

Στις φωτογραφίες ο 26χρονος ποδοσφαιριστής χαιρετά συγκινημένος τον πατέρα του, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν τον είδε.

Ομοίως, εμφανίζονται μεταξύ άλλων η μητέρα του ποδοσφαιριστή, Σιλένις Μαρουλάντα, ο προπονητής της Κολομβίας, Νέστορ Λορέντσο και ο πρόεδρος της FCF, Ραμόν Χεσουρούμ.

Ο πατέρας του παίκτη της Λίβερπουλ παραδόθηκε την Πέμπτη σε μια ανθρωπιστική επιτροπή της Αποστολής του ΟΗΕ στην Κολομβία και της Καθολικής Εκκλησίας στους πρόποδες της οροσειράς Περίχα, κοντά στο Μπαράνκας στη Λα Γκουαχίρα, όπου απήχθη στο 28 Οκτωβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.