Λίβερπουλ: Χειρουργείο για Ρόμπερτσον, ευκαιρία για Τσιμίκα

Η μεγάλη ευκαιρία που περίμενε ο Κώστας Τσιμίκας στη Λίβερπουλ φαίνεται πως έφτασε.

Το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο που αποκόμισε ο Αντι Ρόμπερτσον, στον αγώνα της εθνικής Σκωτίας με την Ισπανία για τα προκριματικά του EURO 2024, είναι πιο σοβαρό απ΄όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί και, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γιούργκεν Κλοπ, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί χειρουργικά. Αυτό σημαίνει ότι ο 29χρονος αμυντικός θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, αφήνοντας τον Ελληνα άσο να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ σε ένα δύσκολο σερί αγώνων, αρχής γενομένης από το τοπικό ντέρμπι με την Εβερτον, αύριο το μεσημέρι (21/10, 14:30 ώρα Ελλάδας).

«Ο Κώστας είναι σίγουρα ο πιο έμπειρος σε αυτή τη θέση κι αυτό είναι καλό, αλλά δεν μπορεί να παίζει σε όλους τους αγώνες από δω και μπρος. Χρειαζόμαστε και άλλες επιλογές και πρέπει να σιγουρευτούμε ότι μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε όλες», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός, προσθέτοντας ότι ενδέχεται να μεταθέσει στην αριστερή πλευρά τον Τζο Γκόμεζ ή να δοκιμάσει εκεί τον 18χρονο Λιου Τσέιμπερς.

Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στη Λίβερπουλ, ο Τσιμίκας δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να παίξει σε αρκετούς συνεχόμενους αγώνες, καθώς συνήθως λογιζόταν ως εναλλακτική λύση του Ρόμπερτσον ή, στην καλύτερη περίπτωση, οι δυο τους μοιράζονταν το χρόνο συμμετοχής.

Τη φετινή σεζόν, ο 27χρονος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί βασικός σε δύο ματς του Europa League και ένα στο League Cup, αλλά στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στη νίκη επί της Μπόρνμουθ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.