Επικεφαλής της Saudi Pro League για Σαλάχ: «Είναι ευπρόσδεκτος»

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής του επικεφαλής της Saudi Pro League, Μίκαελ Ενεμάλο, ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ. Ο Αιγύπτιος είναι ευπρόσδεκτος ανά πάσα στιγμή για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Στο «στόχαστρο» ομάδων της Σαουδικής Αραβίας είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ. Μάλιστα ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής είναι ευπρόσδεκτος στο πρωτάθλημα της χώρας σύμφωνα με τον Μίκαελ Ενεμάλο.

Ο επικεφαλής της Saudi Pro League παραχώρησε συνέντευξη σε γερμανικό Μέσο και μίλησε για τον σούπερ σταρ των «ρεντς». Ο Ενεμάλο ισχυρίστηκε ότι ο Σαλάχ είναι ο προσωπικός του αγαπημένος ποδοσφαιριστής και όποτε το θελήσει έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

«Ο Σαλάχ είναι ευπρόσδεκτος ανά πάσα στιγμή. Αλλά κανείς δεν δέχεται πιέσεις ή εξαναγκάζεται να έρθει. Εάν οι άνθρωποι θέλουν να έρθουν και υπάρχει η ευκαιρία να δουλέψουμε σε αυτό με τον εκάστοτε σύλλογο με πολύ σεβαμό και επαγγελματισμό, θα χαρούμε πολύ να τον έχουμε. Αλλά είναι ο προσωπικός μου αγαπημένος», δήλωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας