Μπρέντφορντ: Πωλητήριο στον Τόουνι αλλά στην σωστή τιμή

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ παραδέχτηκε ότι ο επιθετικός Άιβαν Τόουνι παραχωρείται από τον σύλλογο αλλά, με το σωστό αντίτιμο.

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας χάσει μόνο ένα από τα πέντε παιχνίδια της φέτος αλλά, έχει και μόνο μια νίκη.

Αγωνίζεται πάντα χωρίς τον βασικό φορ Άιβαν Τόουνι ο οποίος επι του παρόντος εκτίει ποινή αποκλεισμού οκτώ μηνών για παραβιάσεις κανονισμών της Πρέμιερ Λιγκ περί στοιχηματισμού.

Ο Τόουνι θα επιστρέψει στην δράση τον Ιανουάριο αλλά είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στα γήπεδα ως παίκτης άλλης ομάδας όπως παραδέχτηκε ο κόουτς Τόμας Φρανκ. Ο Δανός μάνατζερ της Μπρέντφορντ δήλωσε πως η Μπρέντφορντ δεν θέλει να μπαίνει εμπόδιο στις επιθυμίες των παικτών της όμως πρόσθεσε πως ο Άιβαν Τόουνι θα πωληθεί μόνο αν έρθει η κατάλληλη πρόταση και έδωσε τα παραδείγματα των Ράις (115 εκ.) και Καϊσέδο (130 εκ.) για να καταλάβει ο κόσμος περίπου τι ζητάει η ομάδα.

“Νομίζω ότι κάθε σύλλογος στον κόσμο πουλάει ίσως εκτός από πέντε ή έξι ομάδες. Είμαστε σύλλογος που πουλάει εάν υπάρχει η σωστή τιμή και νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Τόουνι. Δεν είναι όμως δική μου απόφαση, θα εξαρτηθεί από τον διευθυντή ποδοσφαίρου Φιλ Γκάιλς και τον πρόεδρο Μάθιου Μπέναμ. Πιστεύω πάντως ότι οι παίκτες που έχουν εξελιχθεί καλά μαζί μας, έχουν βοηθήσει στο ταξίδι της ομάδας και έχουν αποδειχθεί αρκετά καλοί για να πάνε στις κορυφαίες ομάδες, πρέπει να φεύγουν, αν λάβουμε το σωστό αντίτιμο. Αν με ρωτάτε προσωπικά για εμένα, είναι από τους καλύτερους επιθετικούς. Ως νούμερο 9, δεν βλέπω πολλούς εκεί έξω στον κόσμο που να είναι καλύτεροι από τον Τόουνι.”

Ο 27χρονος Τόουνι σε 68 παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει 32 γκολ και 9 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.