Πάρντιου: «Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό για Αμπέντ»

Στη συμβολή του Παναθηναϊκού στην εξέλιξη του Μεχντί Αμπέντ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου, ευχαριστώντας μάλιστα τους «πράσινους».

Στη συμβολή του Παναθηναϊκού στην εξέλιξη του Μεχντί Αμπέντ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Νιούκαστλ Άλαν Πάρντιου, ευχαριστώντας μάλιστα τους «πράσινους».


Ο Αλγερινός μέσος αγωνίστηκε ως δανεικός πέρσι στους «πράσινους» με επιτυχία και φέτος γύρισε στις «καρακάξες», όπου καθιερώνεται.


Ο Πάρντιου, μίλησε στον αγγλικό Τύπο για τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προκύψουν από τους δανεισμούς ποδοσφαιριστών, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Αμπέντ.


«Είναι παράδειγμα για τους νέους παίκτες, όχι μόνο στην ομάδα μας, αλλά και στους υπόλοιπους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ. Έδειξε ότι ο δανεισμός μπορεί να έχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Επέστρεψε πολύ καλύτερος παίκτης. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο (σ.σ.: Παναθηναϊκό) για την βοήθεια που του προσέφερε. Ανέκαθεν πίστευα σε αυτό το σύστημα. Έχουμε δανεικούς παίκτες αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσουμε έτσι, διότι πιστεύω ότι αυτό το σύστημα λειτουργεί», ανέφερε ο Πάρντιου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.