Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-1: Ιστορικός Σαλάχ στην πρώτη νίκη των «ρεντς» (highlights)

Η Λίβερπουλ βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπόρνμουθ, αλλά τελικά πήρε την πρώτη της νίκη με 3-1. Ιστορική βραδιά για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος προσπέρασε τον Στίβεν Τζέραντ και έγινε ο πέμπτος σκορερ όλων των εποχών για τους «ρεντς».

Πρώτη νίκη για τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», κόντρα στην Μπόρνμουθ για την 2η αγωνιστική της Premier League. Ο Σεμένιο στο 3ο λεπτό σόκαρε τους φιλάθλους των «ρεντς», ανοίγοντας το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Νωρίτερα ο Άντονι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε οριακά ως οφσαίντ.

Στο 28′ Λουίς Ντιας με γυριστό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε το 2-1, ο Αιγύπτιος ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Σομπολσάι, ο Νέτο απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο «Φαραώ» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Σαλάχ στην έδρα της Λίβερπουλ για φέτος είναι ιστορικό καθώς έφτασε τα 187 με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας και προσπέρασε τον Στίβεν Τζέραντ, σκαρφαλώνοντας στην πέμπτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΜακΆλιστερ αποβλήθηκε στο 58′ με κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα. Η αποβολή δεν άλλαξε τις ισορροπίες και στο 62ο λεπτό ο Ζότα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.