Λίβερπουλ: Εκστασιασμένος Κλοπ με τις μεταγραφές

Ο Γιούργκεν Κλοπ τονίζει πως οι νέες μεταγραφές έχουν ήδη κάνει μεγάλη εντύπωση στην ομάδα.

Οι «Κόκκινοι» ξόδεψαν συνολικά σχεδόν 100 εκατομμύρια λίρες για να φέρουν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής στο Άνφιλντ από την Μπράιτον και τη Λειψία αντίστοιχα αυτό το καλοκαίρι. Αλέξις ΜακΚάλιστερ και Ντόμινικ Σόμποσλάϊ είναι έτοιμοι να παίξουν βασικούς ρόλους στην ανανέωση και το αφεντικό αποκάλυψε πόσο ενθουσιασμένη είναι όλη η ομάδα.

Μιλώντας για τα καλοκαιρινά του αποκτήματα στο επίσημο site της Λίβερπουλ, ο 56χρονος είπε: «Πολύ χαρούμενος που τους υπέγραψα. Δύο πολύ καλοί παίκτες. Σκέφτηκα αμέσως τα παρατσούκλια και σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχο ψευδώνυμο για τον Αλέξις – Γκάρι ΜακΚάλιστερ. Παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, προφανώς, το ίδιο με τον Ντομ. «Ήμουν αρκετά ξεκάθαρος τη στιγμή που τους υπογράψαμε, η υποδοχή του κοινού ήταν πολύ καλή, εσωτερικά ήταν εξαιρετική, τα αγόρια ξέρουν για το ποδόσφαιρο, οπότε είπαν αμέσως «Θεέ μου», οπότε αυτό είναι πολύ καλό. Τώρα είναι εδώ και δεν άργησαν να εντυπωσιάσουν και στον αγωνιστικό χώρο, οπότε αυτό είναι καλό».

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν ως πλήρες γκρουπ για πρώτη φορά την Πέμπτη (13/7) πριν δώσουν από πέντε φιλικά προετοιμασίας τον επόμενο μήνα, ξεκινώντας με μια σύγκρουση με την Καλσρούη στη Γερμανία την επόμενη εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.