Ξανά για Σίλβα η Ίντερ

Η Ίντερ φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport.

Η Ίντερ φέρεται να έχει στο στόχαστρό της τον Μάρκο Σίλβα, σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα, ο Στέφανο Πιόλι δεν θα παραμείνει στους «νερατζούρι» αν δεν εξασφαλίσει την έξοδο της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ και ο σύλλογος ήδη προετοιμάζεται για ενδεχόμενη αλλαγή τεχνικού.

Οι νέοι ιδιοκτήτες, έχουν υψηλούς στόχους όπως οι Αντόνιο Κόντε, Ντιέγκο Σιμεόνε, Πεπ Γκουαρδιόλα και Κάρλο Αντσελότι, όμως δύσκολα θα πείσουν κάποιον από αυτούς να αφήσουν τις ομάδες τους.

Έτσι ο σύλλογος δεν αποκλείεται να στραφεί σε πιο «βατές» περιπτώσεις και μία από αυτές θεωρείται ο Μάρκο Σίλβα, όπως και οι Λουτσιάνο Σπαλέτι, Χόρχε Σαμπάολι και Λεονάρντο Ζαρντίμ. Το όνομα του Σίλβα είχε ακουστεί ξανά για την Ίντερ στους πρώτους μήνες της σεζόν μετά την απόλυση του Φρανκ Ντε Μπουρ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ανανεώσει τις ελπίδες της Χαλ για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ με 17 πόντους σε 11 ματς, όμως όπως αποκάλυψε η Hull Daily Mail, σε περίπτωση που ο σύλλογος παραμείνει στην κατηγορία, έχει δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του Σίλβα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν υποβιβαστούν οι «τίγρεις» πιθανότατα οι δύο πλευρές θα χωρίσουν, αλλά πάντα σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Χαλ, ο Σίλβα έχει ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια για την επόμενη προετοιμασία της ομάδας, δείχνοντας έτσι σίγουρος για την εξασφάλιση θέσης στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη περίοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.