Σκοράρει ο Μίλνερ…δεν χάνει η Λίβερπουλ

Η δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη της Λίβερπουλ, απέναντι στην Φούλαμ, επανέφερε την ομάδα του Κλοπ στην κορυφή και ανέδειξε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία.

Η δύσκολη, αλλά πολύτιμη νίκη της Λίβερπουλ, απέναντι στην Φούλαμ, επανέφερε την ομάδα του Κλοπ στην κορυφή και ανέδειξε ορισμένα ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία. 
=Η Λίβερπουλ, επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 10 ματς (6 νίκες-4 ισοπαλίες) και επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά μετά την 1η Μαρτίου.

=Η Φούλαμ έχει ηττηθεί στα 25 από τα 26 τελευταία ματς, απέναντι στους «big six» και έχει χάσει και τα 11 φετινά!

=Το πιο σημαντικό στοιχείο αυτού του παιχνιδιού είναι ότι για άλλη μία φορά σκόραρε ο Μίλνερ και η Λίβερπουλ δεν ηττήθηκε. Ποτέ δεν χάνει η ομάδα του Κλοπ, όταν ο αρχηγός της σκοράρει. Συνολικά σε 51 ματς (40 νίκες-11 ισοπαλίες)

=Ο Σαντιό Μανέ έχει πετύχει 9 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, μέσα στο 2019. Τα περισσότερα μαζί με τον Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι

= Ο Σκοτ Πάρκερ, έγινε ο πρώτος τεχνικός της Φούλαμ που χάνει τα πρώτα τρία ματς πρωταθλήματος, μετά τον Χόντγκσον τον Ιανουάριο του 2008.

= Ο Μανέ πέτυχε το 17ο τέρμα του στην Πρέμιερ Λιγκ και έγινε ο πρώτος Σενεγαλέζος παίκτης που πετυχαίνει τόσα τέρματα, ξεπερνώντας τον Ντεμπά Μπα της Νιουκάστλ, που είχε πετύχει 16, την περίοδο 2011-12


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.