Λίβερπουλ – Μπρέντφορντ 1-0: Ο Σαλάχ κρατάει ζωντανό το όνειρο του Champions League! (hls)

Σημαντινή νίκη για την Λίβερπουλ χάρη σε τέρμα του ρέκορντμαν Μοχάμεντ Σαλάχ.

Έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για την Λίβερπουλ, η οποία επικράτησε με 1-0 της Μπρέντφορντ χάρη σε γκολ του Σαλάχ και το όνειρο του Champions League δεν ”σβήνει”.

Αγκαλιά με την έξοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ η οποία δείχνει να βγάζει αντίδραση, έστω και στο τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου. Οι κόκκινοι μπήκαν με ορμή στην αναμέτρηση και δεν άργησαν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα. Στο 13ο λεπτό ο Φαν Ντάικ έκανε κεφαλιά, πάρε-βάλε στον Μο Σαλάχ και αυτός δεν λάθεψε. Σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια στην αντίπαλη εστία και έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας που σκοράρει σε εννιά διαδοχικά ματς εντός Άνφιλντ στην 131χρονη ιστορία της ομάδας! Αυτό, μάλιστα, ήταν το 100ο του γκολ σε εντός έδρας παιχνίδια των ρεντς σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να απειλούν και έψαξαν το δεύτερο τέρμα με την Μπρέντφορντ να βάζει γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 41ο λεπτό. Παρά την πίεση που άσκησε η ομάδα του Φρανκ, η ισοφάριση δεν ήρθε και η Λίβερπουλ διατήρησε την παράδοση 122 (!) αγώνων στους οποίους όποτε προηγείται στο ημίχρονο δεν χάνει.

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (82′-Τσιμίκας), Φαμπίνιο, Τζόουνς (82′-Μίλνερ), Χάκπο, Ζότα (73′-Xέντερσον), Σαλάχ, Νούνιες (65′-Ντίας)

Mπρέντφορντ: Ράγια, Χίκεϊ (88′-Γουισά), Πίνοκ, Ζάνκα, Μι, Γένσεν (82′-Μπαπτίστ), Γιάνελτ (82′-Ντάμσγκααρντ), Χένρι (72′-Σάντε), Εμπεουμό, Τόνι, Ονιέκα (72′-Ντασίλβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.